Skottlossning Solna

Två personer har gripits misstänkta för vapenbrott. Vit bil sågs lämna platsen 20-tal smällar ska ha hörts.


Tva Doda Efter Tre Skjutningar I Stockholm Pa Sondagskvallen Svt Nyheter

Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot.

. Ett flertal skott avlossas i Hagalund enligt många inringare till polisen. 1 day agoEn stor polisinsats pågår i Solna efter en misstänkt skottlossning. 1 day agoStockholmspolisen har fått larm om skottlossning i Hagalund i SolnaDet väller in samtal från boende i området säger presstalespersonen Daniel.

Polisen inleder en insats i området och fynd talar för att en. Search Chevron down Chevron left. Han är misstänkt för grovt vapenbrott och försök till mord.

Skottlossning i Solna. Polisen fick precis in ett larm om skottlossning i HagalundSolna. Vi är där nu och kontrollerar detta säger.

Polisen inleder en insats i. En eller flera gärningsmän försökte råna en butik i Huvudsta centrum i Solna. En man är skadad i ena benet efter en skottlossning intill Badhusplanen i Solna.

27 oktober 2022 27 oktober 2022 Pettersson 1 kommentar. Mycket knapphändiga uppgifter i nuläget. 1 day agoSkottlossning i Solna sköt genom fönster in i lägenhet.

27 oktober 1844 Skottlossning Solna Ett flertal skott avlossas i Hagalund enligt många inringare till polisen. Sverige står dessvärre just nu både inför ett yttre och ett inre hot. Larmet kom in till.

Strax efter klockan 1330 på söndagen fick SOS Alarm samtal om att det hördes skottlossning vid Mönstringsvägen i Solna i närheten av. Det har vällt in samtal säger Daniel. Larm om skottlossning i Hagalund.

15 hours agoEn pojke i tonåren har anhållits efter skottlossningen i Hagalund i Solna på torsdagskvällen skriver polisen på sin hemsida. Bokföra bruttolöneavdrag bilförmån kamrem eller kamkedja regnummer. 1 day agoPolisen har en insats i stadsdelen Hagalund i Solna efter larm om skottlossning och har startat en förundersökning om grovt vapenbrott.

Polisen larmades i kväll vid 21-tiden till ett kvarter i Solna efter att personer hört smällar. Det ska ha. 14 hours agoEn pojke under 18 år har gripits och anhållits efter skjutningen i Solna under torsdagskvällen.

Ursprungligen postat av KomissarieBeck. En skottlossning har inträffat utanför en krog i Solna. Larm om misstänkt skottlossning i Solna.

Två män är gripna för mordförsök säger Mikael Ericson vid Stockholmspolisens. En av gärningsmännen sköt inne i butiken säger Helena Boström Thomas. Någon som vet mer.

Han greps vid midnatt och misstänks för. Vi fick in mängder av samtal av folk som hört fler. Runt 20 skott har avlossats i stadsdelen Hagalund i Solna kommun.


Uppgifter Bombhot Mot Tag I Solna Solna Tunnelbanan


Man Skjuten I Benet I Solna


Ingen Gripen For Mord Pa 22 Aring I Hagalund Solna Dn Se


Tva Skottskadade I Sollentuna


Skottlossning I Sodra Stockholm Vakt Skadad


Stora Avsparrningar Efter Explosion I Solna


Skottlossning Misstankt Polisen Ar I Rasunda Med Omnejd Efter Ljud Som Beskrevs Som Skottljud Rasunda Solna 20 Mar 2021


5l Qhcrmiaeeum


Hypccpx3ncnmhm


Larm Overfall I Stockholm Den 5 Nov 2020 Vid 14 Tiden Polisnotis


Skottlossning Mot Lagenhet I Solna Hallandsposten


Skottlossning Utanfor Willys I Solna En Kille Skot At Bade Hoger Och Vanster Nyheter Idag


Uppgift Tva Broder Anhallna Efter Dodsskjutning I Solna


Blaljusbilder 28 Januari 21 48 Mord Drap Forsok Solna Flera Vittnen Ringde In Till Polisen Om Att De Hort Skottlossning I Hagalund Och Darefter Sett Ett Par Personer Lamna Platsen De Misstankta Personerna


Skottlossning I Solna Man Allvarligt Skadad Och Ford Till Sjukhus Dn Se


6pogpygtnt52lm


Skjutning Solna 2022 08 22


Skottlossning I Solna Tva Gripna


Skottlossning I Solna Mordforsok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1